Footballastic het actieve kaartspel

Footballastic is voor: de panna koning, de kelderklasse, de bal tovenaars, dat groepje vrienden bij het trapveldje, het zaalvoetbalteam, voetbalvrouwen, kooi voetballers, keepers, de selectie van je lokale club, de puntenpakkers, de straatschoffies, die oom die denkt nog te kunnen voetballen, de kampioenen en de parkhangers. Football is Fantastic.

Footballastic?? Een potje voetbal met unieke twist

Verzamel iedereen bij een voetbalveld. Pak kaarten en voer opdrachten uit. Speel het in verschillende niveaus. Verbeter je techniek en conditie. Daag je vrienden uit en speel een potje Footballastic. Dan neem jij mee: Gezelligheid, je vrienden, een voetbal en een Footballastic spel. Een potje duurt 40 minuten, 1-6 spelers, 8+ jaar.

Friends of Footballastic (Jouw Toernooi)

Friends Of Footballastic is een middag vullende activiteit die jij zelf organiseert. Verzamel zoveel mogelijk Friends en organiseer een voetbaltoernooi. Daag elkaar uit en laat je beste voetbal trucen zien! Iedereen kan winnen tot op het laatste moment. Het aantal personen bepaal jij.

Wij helpen Jouw Toernooi een succes te worden! Poster, Aanmeld formulier, Scoreboard, Veld verdeling, Punten overzicht, checklist. Jij krijgt de informatie om dit te organiseren hieronder. Download Gratis!

https://www.bol.com/nl/nl/p/footballastic-kaartspel-voetbal-kinderfeestje-camping/9300000045664622/?bltgh=njL5d2xp6tRKI6po2MtIkw.2_9.10.ProductImage
Klik op afbeelding

Waar kun jij Footballastic spelen

Een voetbalveld, schoolplein, trapveldje in de buurt, gymzaal, voetbalkooi, op de camping, het strand, bij je favoriete voetbalclub.

Voor wie is Footballastic

Vanaf 8+ jaar is Footballastic het leukste. Ben je jonger dan mag je natuurlijk ook meedoen. Bekijk in de spelomschrijving de tips voor jou. Kan jij heel goed voetballen? Dan scoor jij veel punten maar in dit spel kunnen ze ook afgepakt worden. Zorg dus ook voor een goede tactiek. Iedereen kan winnen tot op het laatste moment. Ga jij de uitgaging aan?!